LUKK
Inni kystbygarasjen - Sartor Senter

Veiforklaring fra Bergen

Kjør mot Sotra og ta av mot Straume, 2 minutter etter Sotra broen. Følg skilting mot kystbygarasjen. Parker på Grønn sone (H) i garasjen, og ta heisen til toppen.

Her kan du få visuell rute ved å bruke skjermen ved rullebåndet. Gå til høyre og gå rett frem til du ser vårt skilt. Ta den grønne heisen opp til 5.etg og følg våre skilt.swipe med fingeren

Dato Tittel Kategori Beskrivelse

Profesjonell regnskapsføring


Vi ivaretar selskapers økonomifunksjon på en trygg og effektivt måte. Våre rutinerte konsulenter har høy kompetanse og sørger for at regnskapets utarbeides i tråd med regelverket. Når regnskapet er ført og avstemt, utarbeides nyttige økonomirapporter med nøkkeltall og kommentarer.

Vi gjør alt, men du kan også gjøre noe selv og får større innsikt.

Gjennom en digitalisert hverdag tilbyr vi både nettbaserte skyløsning og muligheter for skanning. Dette er både kostnadsbesparende og effektiviserende. Våre kunder har muligheter til å utføre noen av oppgavene ved pålogging til vårt system. Dette uavhengig av sted. Det gir fleksibilitet til å få utført oppgaver både hjemme, fra kontoret eller på reise.

Ved pålogging kan kundene gå i detaljer på hver enkelt post i regnskapet og rapportene, samt se nærmere på hvert enkelt bilag.

Ved en gjennomgang med våre kunder kartlegger vi de mest effektive og optimal løsning som ivaretar kundenes behov og sikrer trygge rutiner.

Ring oss gjerne mellom 08:00 og 16:00 på telefon: 56 31 21 50.

Kontakt oss

Tlf: 56 31 21 50
post@silvaregnskap.no
Facebook

Kart og beliggenhet

Sartor Storsenter 4.etg
5353 STRAUME
Navigering og veibeskrivelse
Google Maps

x