LUKK
Inni kystbygarasjen - Sartor Senter

Veiforklaring fra Bergen

Kjør mot Sotra og ta av mot Straume, 2 minutter etter Sotra broen. Følg skilting mot kystbygarasjen. Parker på Grønn sone (H) i garasjen, og ta heisen til toppen.

Her kan du få visuell rute ved å bruke skjermen ved rullebåndet. Gå til høyre og gå rett frem til du ser vårt skilt. Ta den grønne heisen opp til 5.etg og følg våre skilt.swipe med fingeren

Dato Tittel Kategori Beskrivelse

Dette sier våre kunder om oss


Alfheim Bladforlag og PT Treningslab


Jeg anbefaler Silva Regnskap på det varmeste! Jeg har brukt flere byrået opp gjennom årene, med mitt firma Alfheim Bladforlag, og nå også PG Treningslab. Silva er det jeg er desidert mest fornøyd med. 100 % score! Ryddig, gode, tidsbesparende løsninger, oversiktlig fakturering, stabile priser, hyggelig, hjelpsom og siste men ikke minst: Rimelig og rederlig, uten skjulte prishopp, som jeg har vært plaget med hos andre. Jeg føler meg heldig som har en så god samarbeidspartner, på et så viktig område som regnskap er!

Daglig leder - Per Gunnar Alfheim

Utgir fag- og bransjebladet Varmenytt samt har en avd. som administrerer og utøver coaching av langdistanseløpere, PG's Treningslab.

Ågotnes Hotell AS og Ågotnes Bensin og Storkiosk AS


Har brukt Silva Regnskap siden 2007 og er svært fornøyd. Silva Regnskap fører ikke bare regnskapene, men har rollen som forretningsfører for meg. De tar seg av alt med regninger, inn/utbetalinger, lønn og personale og ikke minst mye av dialogen og rapportering med det offentlige. De har full tillit fra meg og har levert korrekte og gode regnskaper i alle år.

Styreleder og daglig leder - Frank Kjelsvik

Ågotnes Hotell AS tilbyr overnatting i hotell eller motellrom, konferanserom, restaurant og selskapslokale. Ågotnes Bensin og Storkiosk AS er en Esso stasjon som også omfatter kioskdrift.


Vestnorsk Flis AS


Jeg har brukt Silva regnskap siden oppstarten av mitt selskap i 2010. Jeg har alltid vært veldig fornøyd med de tjenestene de har levert.

Når man driver i byggebransjen, ligger det største fokuset på kundene og arbeidet vi utfører. Da er det veldig godt å ha et regnskapsbyrå med på laget som tar seg av de sidene av driften som vi hverken har tid eller kompetanse til å utføre.

Styreleder - Jonas Jasulaitis

Vestnorsk Flis AS driver med flislegging, overflatebehandling av tre og betong samt rehabilitering.

Hilding AS


Mine selskaper har brukt Silva regnskap siden oppstart. Det har vært et veldig godt samarbeid.

Silva regnskap er mye mer enn et vanlig regnskapskontor. Hos dem finner man dyktige og engasjerte regnskapskonsulenter som alltid yter det lille ekstra som er så viktig i en travel hverdag. Jeg har også brukt dem mye som sparringspartner og rådgiver i forhold til driften av mine selskaper.

Styreleder - Hilde M. Christensen

Hilding AS driver med investeringer og kapitalplassering i eiendommer og andre selskaper.

Con-Form Bergen AS


Etter å ha hatt egen regnskapsfører ansatt i mange år valgte vi i november 2015 å inngå et samarbeid med Silva Regnskap DA. De kommer ut til oss fast en dag pr uke og ellers etter behov. Dette er en løsning som har fungert fint for oss. Representanten fra Silva Regnskap DA er her de timene det er noe å gjøre. De utarbeider gode rapporter som er viktige styringsverktøy for oss.

For oss fremstår Silva Regnskap DA som en fleksibel, pålitelig og svært god samarbeidspartner.

Daglig leder - Sindre Namdal

Con-Form Bergen AS driver med produksjon av ulike betongelementer. Selskapet er tilknyttet Con-Form group som er etablert med virksomheter flere steder i Norge og Sverige.

Bjørnars Transport AS


Vi har benyttet oss av Silva Regnskap DA sine tjenester siden 2007. Vi får raske tilbakemeldinger på ting vi lurer på og vi har tryggheten for at de rapportene vi får er korrekte. En annen fordel er at vi har en konsulent å forholde oss til enten det gjelder lønn eller regnskap.
Silva Regnskap DA har gode dataløsninger som gjør at vi er mer eller mindre «papirløse»

Daglig leder og hovedaksjonær - Bjørnar Pedersen

Bjørnars Transport AS ble etablert i 2002. Selskapet driver lastebiltransport.


Maca AS


Vi har i flere år samarbeidet med Silva Regnskap som er en god sparringpartner. De har kommet med gode innspill til ulike økonomiske beslutninger som er viktig for oss. Silva Regnskap har faglig kompetanse og gode løsninger. Det er betryggende å ha et byrå som kan bistå oss med mer en den ordinære regnskapsførselen.

Vi setter også stor pris på å ha en fast konsulent å forholde oss til.

Styrets leder - Cato F. Justad

Maca AS er et selskap som driver med investeringer i andre selskaper og utvikling av eiendommer.

Kontakt oss

Tlf: 56 31 21 50
post@silvaregnskap.no
Facebook

Kart og beliggenhet

Sartor Storsenter 4.etg
5353 STRAUME
Navigering og veibeskrivelse
Google Maps

x